Harfe Göre : a b c ç d e f g h ı i j k l m n o ö p r s ş t u ü v y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Sözlük
  1. carrie anne moss - gündelik anlamları...

    Online Gündelik - Türkçe Sözlük

    carrie anne moss

    1) 21 ağustos 1967. vancouver, kanada da dogdu. 1999'ta oyuncu steve roy ile evlendi. pasedena dramatik sanatlar akademisinde oyunculuk eğitimi aldı.1991 yılında ıspanya'da modellik yaparken barcelona'da çekilen bir nbc dizisi olan "dark justice"de bir rol aldı. daha sonra çekimler los angeles'a kaydırıldı ve moss da oyunculuğa adım atmış oldu.
    tv: "dark justice"den sonra "baywatch" ve "silk stalkings" gibi dizilerde bir süre rol aldı. kaderin bir cilvesi olarak bu yıllarda "the matrix" adlı ilerde oynayacağı sinema filmiyle hiçbir benzerliği olmayan bir tv dizisinde de oynadı.
    çıkışı: carrie-anne moss, matrix'in yönetmenleri larry ve andy wachowski'yi sadece güzel olmayıp aynı zamanda yetenekli olduğuna inandırmak için tam 6 defa deneme çekimine alındı. sonunda çok büyük başarı kazanan film, onu aranan bir yıldız haline getirdi.

    2) filmografi

    matrix revolutions, the (2003)
    suspect zero (2003
    matrix reloaded, the (2003)
    chocolat — 2000
    memento — 2000
    the crew — 2000
    red planet — 2000
    the matrix — 1999
    new blood — 1999
    secret life of algernon — 1997
    lethal tender — 1997
    sabotage — 1996
    terrified — 1995
    the soft kill — 1994
    flashfire — 1993

    kaynak:sinemafanatik.com

    3) matrix denen ucube filme saatler boyu tahammül etmemin tek sebebi olan şahsiyet.güzelsin be bacım var mı ötesi

  2. Gündelik Sözlük

Sözlük