Harfe Göre : a b c ç d e f g h ı i j k l m n o ö p r s ş t u ü v y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Sözlük
  1. andy garcia - gündelik anlamları...

    Online Gündelik - Türkçe Sözlük

    andy garcia

    1) gerçek adı: andres arturo garcia menendez dir.12 nisan 1956 havana,küba da dogdu.5 yaşındayken ailesi ile birlikte miami'ye göç ettiler.
    florida international üniversitesinde okudu.
    garcia 1982'den bu yana maria victoria lorido ile evli bulunuyor. çiftin üç kızları var.
    çıplak sahnelerin bulunduğu filmlerde kesinlikle oynamamaktadır.garcia bir yapışık ikiz olarak dünyaya geldi. gelişmemiş olan ikizi ameliyatla ayrıldı. omuzunda bu ameliyattan kalan bir iz var.
    gloria estefan'ın "i see your smile" video klibindeki garsonlardan biriydi.
    büyük çıkışını godfather filmiyle yaptı.

    2) filmografi

    hero (2002)
    just like mona (2001)
    ocean's eleven (2001)
    man from elysian fields, the (2001)
    unsaid, the (2001)
    lakeboat (2000)
    just the ticket (1999)
    desperate measures (1998)
    hoodlum (1997)
    disappearance of garcia lorca, the (1997)
    night falls on manhattan (1997)
    things to do in denver when you're dead (1995)
    steal big, steal little (1995)
    when a man loves a woman (1994)
    cachao como su ritmo no hay dos (1993)
    jennifer eight (1992)
    dead again (1991)
    godfather: part iii, the (1990)
    show of force, a (1990)
    internal affairs (1990)
    black rain (1989)
    american roulette (1988)
    stand and deliver (1987)
    untouchables, the (1987)
    8 million ways to die (1986)
    mean season, the (1985)
    blue skies again (1983)
    night in heaven, a (1983)

    kaynak:sinemafanatik.com

  2. Gündelik Sözlük

Sözlük