Harfe Göre : a b c ç d e f g h ı i j k l m n o ö p r s ş t u ü v y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Sözlük
  1. alec baldwin - gündelik anlamları...

    Online Gündelik - Türkçe Sözlük

    alec baldwin

    1) 3 nisan 1958 new york da dogdu.1993'ten bu yana kim basinger ile evli. (14 ocak 2001'de boşanmak için mahkemeye başvurdular.) ireland adlı bir kızı var. diğer üç kardeşi stephen baldwin, william baldwin ve daniel baldwin de ünlü oyuncular.george washington üniversitesi ve new york üniversitesinde eğitim aldı. the hunt for red october filmine hazırlanırken bir denizaltıyı kullanmayı öğrenmek için ders aldı. the hunt for red october filmindeki oyunuyla kendini sinema dünyasında kabul ettirdi.

    2) filmografi
    the cooler (2004)
    cat in the hat, the (2003)
    broadway: the golden age, by the legends who were there (2002)
    devil and daniel webster, the (2002)
    royal tenenbaums, the (2001)
    final fantasy: the spirits within (2001)
    cats & dogs (2001)
    pearl harbor (2001)
    acting class, the (2000)
    speak truth to power (2000)
    state and main (2000)
    thomas and the magic railroad (2000)
    outside providence (1999)
    scout's honor (1999)
    notting hill (1999)
    thick as thieves (1999)
    confession, the (1999)
    mercury rising (1998)
    edge, the (1997)
    wild bill: hollywood maverick (1996)
    ghosts of mississippi (1996)
    looking for richard (1996)
    heaven's prisoners (1996)
    juror, the (1996)
    two bits (1995)
    shadow, the (1994)
    getaway, the (1994)
    malice (1993)
    prelude to a kiss (1992)
    glengarry glen ross (1992)
    marrying man, the (1991)
    alice (1990)
    miami blues (1990)
    hunt for red october, the (1990)
    tong tana - en resa till borneos inre (1989)
    great balls of fire! (1989)
    she's having a baby (1988)
    talk radio (1988)
    working girl (1988)
    married to the mob (1988)
    beetlejuice (1988)
    forever, lulu (1987)

    kaynak:sinemafanatik.com

  2. Gündelik Sözlük

Sözlük